Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگاه آموزشی آشنایی با منابع الکترونیکی ناشر الزویر به همت معاونت پژوهشی واحد ارومیه در محل سالن دفاع دانشکده علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد.

معاون پژوهش و فناوری واحد ارومیه در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با منابع الکترونیکی ناشر الزویر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با توجه به برگزاری کارگاه‌های آموزشی scopus بزرگترین پایگاه استنادی و چکیده مقالات دنیا، ScienceDirectپایگاه کتاب ها و ژورنال های الکترونیک وMendeley نرم‌افزار استناددهی و شبکه اجتماعی آکادمیک اظهار کرد: «این 3 پایگاه به عنوان مهم‌ترین پایگاه اطلاعاتی در زمینه مقالات علمی و انتشارات کتب و ژورنال‌های مختلف هستند«.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر مهدی زواری ادامه داد: «خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی توانسته حق انتشار این 3 پایگاه را خریداری کند و در اختیار اعضای هیات علمی و دانشجویان قرار دهد که این امر افتخار و دستاوردی برای دانشگاه آزاد اسلامی محسوب می‌شود که حتی بسیاری از دانشگاه‌های دولتی و موسسات آموزش عالی این فرصت را ندارند«.

وی افزود: «فرصتی ترتیب داده شده است که دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اعضای هیات علمی گروه‌های مختلف آموزشی، با آخرین یافته‌های علمی در راستای پیگیری علوم نوین و فعالیت‌های علمی در سراسر جهان آشنایی‌های لازم را به دست آورند«.

عضو هیات علمی گروه برق واحد ارومیه برگزاری این کارگاه های آموزشی را بسیار مثبت ارزیابی و تاکید کرد: «نتایج برگزاری این کارگاه ها و استفاده از این 3 پایگاه در سال های بسیار نزدیک برای واحد های دانشگاهی استان آذربایجان غربی نمایان می شود.«

وی با توجه به مهم‌ترین اولویت‌‌های معاونت پژوهش واحد ارومیه گفت: «هدف بر سوق دادن کارها و فعالیت‌های پژوهشی در دو جهت فعالیت در مرز های دانش که از این طریق کشور ما در مسیر علمی و به روز دنیا قرار می‌گیرد و دومی حل بسیاری از مشکلات حال حاضر جامعه است.«

معاون پژوهشی واحد ارومیه تصریح کرد: «حل برخی از مشکلات کنونی جامعه، از طریق طرح‌های پژوهشی و پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی امر بسیار مهمی است که بیش از پیش مورد توجه معاونت پژوهش قرار خواهد گرفت«.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۲۰۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،سعید شهند در این جلسه ضمن تبریک فرا رسیدن هفته معلم و تقدیر از دغدغه مندی اساتید و نخبگان دانشگاهی نسبت به مقوله حفظ محیط زیست گفت: سوم تا نهم اردیبهشت در تقویم کشور به عنوان هفته زمین پاک نامگذاری شده است و برنامه‌های مختلفی طی این هفته با شعار " مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین"توسط اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی انجام می‌شود که هدف نهایی این برنامه‌ها افزایش آگاهی و ارتقا حس مسئولیت پذیری نسبت به حفظ محیط زیست و زمین پاک است و همانگونه که در شعار امسال نیز آمده است این مهم با مشارکت و نقش‌آفرینی مردم و پیگیری و انجام دقیق مسئولیت‌های قانونی دستگاه‌های دولتی محقق می‌شود.

وی افزود: آلودگی‌های پلاستیکی در سراسر جهان تبدیل به یک تهدید محیط زیستی شده است و از سال ۱۹۵۰ که پلاستیک برای نخستین بار و با توجیه حفاظت از محیط زیست معرفی و تولید شد، تاکنون ۸ میلیارد تن پلاستیک در جهان تولید شده که تجزیه آنها در طبیعت صد‌ها سال زمان می‌برد.

شهند ادامه داد: کشور ما هفدمین کشور دنیا در زمینه تولید پلاستیک است و متاسفانه در سال‌های اخیر شاهد رشد استفاده از پلاستیک از سوی جامعه هستیم که این موضوع نیازمند اصلاح سبک زندگی و به حداقل رساندن مصرف پلاستیک به ویژه ظروف یکبار مصرف پلاستیکی است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی در ادامه با بیان اینکه بخش عمده‌ای از مسائل موجود در حوزه محیط زیست استان با اصلاح و تجدید نظر در رویه‌های موجود در حوزه کشاورزی رفع می‌شود، عنوان کرد: مطابق آمار‌های ارائه شده، قریب به یک میلیون تن ضایعات کشاورزی در استان تولید می‌شود که این مقدار بسیار قابل تامل است و سلامتی محیط زیست استان را با چالش‌های جدی مواجه می‌کند. 

شهند ادامه داد: در مواردی شاهد این هستیم هزینه‌ای که از قبال تولید این محصولات برای محیط زیست استان با مصرف منابع اب و خاک و آلودگی‌های ناشی از آن ایجاد می‌شود، بسیار بیشتر از درامدی است که کشاورز کسب می‌کند و بدین ترتیب ادامه این روند توجیه علمی و منطقی ندارد.

وی با بیان اینکه مساله حفظ محیط زیست اساسا موضوعی فرهنگی – اجتماعی است، افزود: اداره کل حفاظت محیط زیست استان در کنار وظیفه نظارتی و برخورد‌های قانونی، آموزش‌های محیط زیستی را در راستای ارتقا و اشاعه فرهنگ حفاظت از محیط زیست در شهرستان‌های سراسر استان دنبال می‌کند و رویکرد این اداره کل، مردمی سازی حفاظت از محیط زیست است.

در ادامه نشست اعضای حاضر نیز به بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود در خصوص چگونگی مدیریت پسماند‌ها و ضایعات به ویژه در بخش کشاورزی پرداختند.

دیگر خبرها

  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • ورود هوش مصنوعی به تشخیص‌‌های آزمایشگاهی/ لزوم آشنایی دانش‌آموزان با علوم آزمایشگاهی
  • تشکیلات‌، شبکه‌ و جریان‌‍سازی ۳ اصل مهم در دانشگاه‌های آذربایجان غربی
  • ماراتُن علمی متقاضیان آزمون سراسری برای تصاحب صندلی‌های دانشگاه‌ها
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی