Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@00:23:27 GMT

۷۰ درصد دانشجویان دانشگاه آزاد تحصیل مجازی را می پسندند

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۲۷۰۲۳

۷۰ درصد دانشجویان دانشگاه آزاد تحصیل مجازی را می پسندند

به گزارش خبرنگار مهر، عزیز نجف‌پورآقابیگلو در نشست خبری که امروز به‌صورت آنلاین با اصحاب رسانه برگزار شد، گفت: افتخار دانشگاه آزاد اسلامی این است که توانسته با واکنش سریع و آماده کردن امکانات از تعطیل شدن کلاس‌ها جلوگیری نماید و آموزش‌ را در مسیر توسعه قرار دهد، دانشگاه آزاد اسلامی با داشتن یک میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجو آموزش مجازی را ارتقاء داد و امروز تمام فرآیند ثبت‌نام، مدیریت کلاس‌ها، امتحانات و پایان‌نامه‌ها به‌صورت مجازی به دانشجویان ارائه می‌شود، گفتنی است که، در آینده‌ای نزدیک دانشگاه آزاد اسلامی در دو بعد سایبری و فیزیکی سرویس ارائه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در ترم پیش ۳ میلیون کلاس نفر برگزار شد، افزود: امروز با همت و پشتکار تمام افراد مجموعه واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه مجازی دنیا تلقی می‌شود، این ادعا را می‌توان با توجه به عملکرد دانشگاه در ۳ ترم گذشته ثابت کرد.

نجف پور ضمن بیان این مطلب که با تکمیل واکسیناسیون کلاس‌ها حضوری خواهد شد و واحد الکترونیکی به‌عنوان تنها واحدی است که کلاس‌ها را به‌صورت مجازی ادامه خواهد داد، خاطرنشان کرد: در ایام کرونا با ارتقاء آموزش مجازی توسط استادان سبب شده تا دانشجویان نسبت به آموزش مجازی علاقمند شوند.

رئیس واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: آموزش مجازی نوید یک تحول در آموزش کشور به حساب می‌آید و یادگیری مقدم بر یاددهی شده است، دانشجو محوری و تعامل‌پذیری، از ویژگی‌های آموزش مجازی است. واحد الکترونیکی به‌عنوان مرجع مجازی دانشگاه آزاد اسلامی در ۲ سال گذشته به‌عنوان بزرگترین پشتیبان در حوزه آموزش مجازی را برعهده داشته و بنا دارد کیفیت آموزش‌های مجازی خود را مورد توسعه و پیشرفت قرار دهد. واحد الکترونیکی تصمیم دارد؛ در گام اول با ارتقاء رشته‌های پرمخاطب پذیرش دانشجو را ارتقاء بدهد. واحد الکترونیکی یک دانشگاه اجتماعی است و سعی می‌کند در حوزه فنی بر مسائل جامعه متمرکز و به حل آن کمک کند.

نجف‌پور با اشاره به نظرسنجی انجام شده از دانشجویان در خصوص آموزش مجازی گفت: براساس نظرسنجی‌های انجام شده در دو هفته گذشته از دانشجویان و اولیاء دانش آموزان نشان می‌دهد، که ۷۰ درصد دانشجویان، تحصیل به‌صورت مجازی را می‌پسندند و ۵۰ درصد از والدین دانشجویان، تمایل دارند فرزندانشان در دانشگاه‌های آنلاین تحصیل کنند.

وی درباره رضایت یا عدم رضایت جامعه نسبت به کلاس‌هاس مجازی گفت: در آموزش مجازی افراد از سلایق مختلفی برخوردار هستند، برخی افراد، برگزاری کلاس‌ها به‌صورت کاملاً مجازی را می‌پسندند و برخی دیگر آموزش حضوری نیز می‌پذیرند. لازم به ذکر است، محتوای آفلاین بحثی است که دانشجو با مراجعه به آن، دوره‌های درسی را مرور و مورد ارتقاء دهد.

نجف‌پور درباره آینده‌نگری واحد در راستای مهارت آموزی به دانشجویان افزود: واحد الکترونیکی در نظر دارد برای دانشجویان در جهت فراگیری آموزش‌های تکمیلی و کسب مهارت بیشتر، فرصتی را ایجاد کند.

کد خبر 5282092 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی آموزش مجازی واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سازمان سنجش وزارت علوم تحقیقات و فناوری پذیرش بدون آزمون دانشگاه های علوم پزشکی کنکور 1400 دانشگاه جامع علمی کاربردی کاردانی نظام جدید پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی آزمون جامع دکتری انتخاب رشته مرکز سنجش آموزش پزشکی آزمون دکتری تخصصی ویروس کرونا دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی آموزش مجازی کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۲۷۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد

به گزارش خبرنگار مهر، مجید فدوی عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه طی یک سال گذشته ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی شهرستان گناباد با اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس و مشارکت خیران بازسازی شدند اظهار کرد: در همین مدت علاوه بر ساماندهی ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، شش چمن مصنوعی هم نصب شد.

رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد با بیان اینکه از آغاز سال تحصیلی تا کنون ۳۸ کلاس درس با صرف اعتبار ۱۲ میلیارد و ۱۶۰ میلیون ریال در شهرستان گناباد هوشمندسازی شد، افزود: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به طور متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.

وی کلاس‌های هوشمند را در ارتقا بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری دانش آموزان مؤثر دانست و تصریح کرد: این کلاس‌ها فرصت‌های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می‌کند فناوری‌های جدید را بهتر فرا بگیرند.

فدوی با اشاره به تحصیل ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش‌آموز در مدارس مناطق شهری و روستایی گناباد خاطرنشان کرد: از این تعداد ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه مشغول به تحصیل هستند.

کد خبر 6088736

دیگر خبرها

  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • اعلام همبستگی دانشجویان هرمزگانی با دانشگاهیان سراسر جهان در دفاع از مردم غزه
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • همبستگی دانشگاهیان هرمزگانی با دانشگاهیان سراسر جهان در دفاع از مردم غزه
  • کلاس مجردها پس از ۶۰ ماه مجدداً مهمان دانشگاه تهران می‌شود
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • فیلم| عاقبت آزادی‌بیان درآمریکا؛ قرار دادن دانشجویان و اساتید اخراجی دانشگاه کلمبیا در لیست سیا و منع آنها از تحصیل و اشتغال